Az Instagram beírása a jelszó megadása nélkül

Instagram lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mentse hozzáférési adatait az eszköz memóriájába, hogy ne kelljen újra beírnia őket egy jövőbeli bejelentkezésbe. Ez azt jelenti, hogy miután leválasztotta a Instagram-fiókját a telefonról vagy a táblagépről, és megpróbálta ismét hozzáférni, profilja megnyílik anélkül, hogy a felhasználónevét és jelszavát beírná. A funkcionalitás a felhasználó számára praktikus, de nagyobb figyelmet igényel az eszközzel, mivel bárki hozzáférhet a szociális hálózat fiókjához a jelszó nélkül is.

Nézze meg az alábbi lépéseket, hogyan mentheti el a hozzáférési adatait Instagram-ban.

Hogyan használjuk a Vero-t, a Instagramot megdönteni kívánt szociális hálózatot

Nyissa meg a Instagram-fiókját mobiltelefonján anélkül, hogy megadná jelszavát

1. lépés: Nyissa meg a profilját, és nyissa meg a beállításokat a fogaskerék ikonjára kattintva.

Hozzáférési adatok mentéséhez nyissa meg a Instagram-beállításokat

2. lépés: Kattintson a "Mentett bejelentkezési információ" lehetőségre, és aktiválja a funkciót.

bejelentkezési adatok "a Instagram eléréséhez a jelszó nélkül

Ready. A következő Instagramba való bejelentkezéskor nem kell megadnia felhasználónevét és jelszavát.

Hogyan juthat el online az Instagram Direct-en? Fedezze fel a fórumban.

Hogyan blokkolható és feloldható egy felhasználó Instagramban