Az iPhone összes zárolt képernyőfunkciójának letiltása

Az iPhone (iOS) lehetővé teszi a felhasználó számára a különböző funkciók elérését még akkor is, ha a telefon zárolva van. Például ellenőrizheti a widgeteket és az értesítéseket, válaszolhat üzeneteket és hívásokat, hívhatja Siri-t és nyissa meg a vezérlőközpontot. A cél az, hogy megkönnyítse az okostelefon néhány alapvető funkciójának használatát, de ez problémákat okozhat: a magánélet védelmének potenciális kitettsége mellett megsérthetik a rendszert. A legutóbbi esetben a műveletek kombinációja lehetővé tette az eszközön tárolt fényképek indokolatlan hozzáférését.

Ha meg akarja védeni az Apple készülékek esetleges kiskapjait, a trükk az iPhone vagy iPad zárképernyő funkcióinak letiltása. Ehhez minden művelethez ki kell nyitni a készüléket.

Mi változik az iOS 11 rendszerrel: Nézze meg, mi újdonság a rendszerben

Mi változott az iOS 11 rendszeren: 11 érdekes hír az iPhone-on és iPaden

1. lépés: Nyissa meg az iPhone "Beállításait", és érintse meg az "Érintse meg az azonosítót és kódot". Ezután adja meg a zárolási jelszót a beállítások eléréséhez.

Az iPhone beállításainak elérése

2. lépés. Lapozzon lefelé a "Hozzáférés engedélyezése zárolva" részben, és törölje az összes olyan elem kijelölését, amelyek megakadályozzák a hozzáférést, amikor az eszköz zárolva van.

Az iPhone összes zárolt képernyőjellemzőjéhez való hozzáférés megakadályozása

Az egyszerű tipp követésével javíthatja az adatvédelmet, és megakadályozhatja a biztonsági sérülések kiaknázását.

Android vagy iOS: melyik a legjobb? Nem válaszolhat erre a témára