A Galaxy J5 Pro gyári beállításainak visszaállítása

A Galaxy J5 Pro alapértelmezett beállításainak visszaállításával a felhasználó eltávolíthatja az adatokat az eszközről, és készen áll arra, hogy újra eladja vagy adjon el. A visszaállítási folyamat törli a Google-fiókot, a fényképeket, a videókat és egyéb fájlokat a memóriából. Újraindításkor a telefon elkezdi a kiigazítások kezdeti lépésenkénti lépését, mintha éppen elhagyta volna a boltot. Az eljárás könnyen kivitelezhető és hasonlít a gyártó egyéb modelljeire, például a Galaxy S8 prémium okostelefonra. Lásd a bemutatót a Samsung telefon alaphelyzetbe állításáról.

A Galaxy J5 Pro adatok nullázása

Galaxy J5: a Metal, a Prime és a Pro modellek közötti hasonlóságok és különbségek

1. lépés: Nyissa meg a Galaxy J5 Pro beállításait, és válassza ki az "Általános menedzsment" opciót. A láblécben érintse meg a "Visszaállítás" gombot.

Hozzáférés a Galaxy J5 Pro visszaállítási lehetőségeihez

2. lépés Mielőtt folytatná, ellenőrizze, hogy van-e három helyreállítási lehetőség. Az első két esetben csak a J5 Pro beállításait vagy hálózati beállításait (Wi-Fi és Bluetooth) állíthatja vissza, a folyamatok nem zárják ki az adatokat az eszközről, és hasznosak lehetnek a használati problémák kijavításában.

Ha ezek a megoldások nem oldódnak meg, válassza a harmadik opciót: "Gyári alapbeállítások visszaállítása".

Csak a beállítások visszaállítása, vagy a Galaxy J5 Pro újbóli meghatározása

3. lépés: Tekintse át az alkalmazásinformációkat, amelyek elveszhetnek a gyári alapbeállítások visszaállítása után. A folytatáshoz érintse meg a "Visszaállítás" gombot. A következő képernyő eléréséhez adja meg a jelszót, a mintát vagy a PIN-kódot. Végül erősítse meg az "Összes törlése" opciót.

Innen nem törölheti a folyamatot. A telefon újraindul, amíg a használatra kész.

Tekintse át az információkat és törölje a Galaxy J5 Pro adatokat

Mi a legjobb mobiltelefon? Nem válaszolhat erre a témára