Helyi információk törlése a régi üzenetekről a Twitteren

Megoszthatja helyét egy tweetben. Ennek a funkciónak a Twitteren és más közösségi hálózatokban való használata azonban veszélyeztetheti a magánéletét, ha a követői tudják, hogy hol vannak. A mikroblog olyan opcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az összes helyadat eltávolítását a régi bejegyzésekben. Itt van, hogyan csináld ezt a platformon.

Hashtag 10 éves; címkét Chris Messina készítette

Ez a tipp csak a webes Twitter-verzióban működik. Ezért az alábbi eljárást kell végrehajtani egy böngészővel az alkalmazás helyett.

Helyi információk törlése a régi üzenetekről a Twitteren

1. lépés: Jelentkezzen be a Twitterbe, és jelentkezzen be fiókjába;

Bejelentkezés a Twitteren

2. lépés. Ezután kattintson a profil ikonjára. A megjelenő menüben kattintson a "Beállítások és adatvédelem" elemre.

3. lépés: A következő képernyőn kattintson az "Adatvédelem és biztonság" lehetőségre;

és biztonság "

4. lépés. Ezután kattintson a "Helyadatok törlése" gombra. Erősítse meg a helyinformációk törlését a megjelenő figyelmeztető ablak "OK" gombjára kattintva.

Fiókhelyadatok törlése

Kész! Törölték a régi hírek helyére vonatkozó információkat a Twitteren.

Mi a kedvenc társadalmi hálózatod? Megjegyzés a.