Hogyan adhatja meg a hírcsatorna adatvédelmi beállításait a Tinder programban

A Tinder rendelkezik olyan funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza az alkalmazásban megjelenő nyilvános profilban megjelenő adathordozó típusát. Az iPhone (iOS) és az Android-eszközök számára rendelkezésre álló funkció ideális azok számára, akik szeretnék használni a kapcsolatot az alkalmazás használatával anélkül, hogy túlélték a preferenciáikat. Az eljárás lehetővé teszi, hogy elhagyja kedvenc dalait és fényképeit a feedekből Facebookra és Instagramba kapcsolt felhasználóktól. Nézze meg a lépésenkénti bemutatót arról, hogyan lehet elrejteni a személyes tartalmat a Tinder profilból a következő bemutatóban.

Tíz Tinder funkciók, amelyek kevés embert ismernek

Milyen Tinder működik

1. lépés: Nyissa meg a Tinder programot, és érintse meg az avatar ikonját a képernyő bal felső sarkában. Ezután keresse meg a "Beállítások" opciót, amely a képernyő bal oldalán található fogaskerék ikon alatt található;

A Tinder profil beállításainak elérési útja

2. lépés. Ezután menjen a "Megosztott tartalom" részre az "Feed Settings" szakaszban. A megnyíló oldalon válassza ki, hogy megoszthatja-e a fényképeit és a Spotify zenét. A profil megosztásának letiltásával is megakadályozhatja a "Saját hírcsatorna" opció letiltását, és így megakadályozhatja, hogy a Tinder felhasználók megtekinthessék más közösségi hálózatok tartalmát. Miután beállította az adatokat, az új beállítások mentéséhez érintse meg a "Beállítások" gombot a bal felső sarokban.

A megosztott profil tartalmának meghatározása a Tinder feedben

Használja a tippet, hogy nagyobb adatvédelmet biztosítson, ha a Tinder-t új flörtökkel találja.

A Tinder egyedül zárul iPhone-on: hogyan lehet megoldani? Kérdezze meg kérdéseit a fórumban.