Hogyan lehet leállítani a Videók automatikus lejátszását a LinkedIn-en

A LinkedIn most lehetővé teszi, hogy videókat töltsenek fel a professzionális hálózati hírcsatornára. A tartalom automatikusan lejátszódik a platformon, és ez az alapértelmezett viselkedés növeli a felhasználók interakcióit a kapcsolatok által közzétett bejegyzésekkel. Ez azonban bosszanthatja azokat, akik jobban ellenőrzik, hogy mit nézzenek, és különösen, akik korlátozott kapcsolatot használnak egy 3G (4G) adathálózattal.

Megjegyzések blokkolása egy LinkedIn-bejegyzésben

Bármi legyen is a helyzet, megtudhatja, hogyan kapcsolhatja ki az automatikus LinkedIn videolejátszást a számítógépén, az iPhone-on (iOS) és az Android okostelefonokon.

Ismerje meg, hogyan tilthatja le az automatikus lejátszási videókat a LinkedIn-en

A számítógépen

1. lépés: Az oldal jobb felső sarkában kattintson az "I" gombra. A megjelenő menüben kattintson a "Beállítások és adatvédelem" elemre.

Hozzáférés a LinkedIn beállításaihoz

2. lépés: A LinkedIn beállításaiban csúsztassa a képernyőt a "Videók automatikus lejátszása" elemre, és kattintson rá. Végül csak állítsuk be a "Nem" opciót. A módosítás automatikusan mentésre kerül.

Az automatikus videolejátszás kikapcsolása

Mobilon

1. lépés: Nyissa meg a LinkedIn alkalmazást, és érintse meg a profilfotóját a képernyő bal felső sarkában. Most érintse meg a jobb felső sarokban lévő fogaskerék ikonját a beállítások eléréséhez;

Hozzáférés a LinkedIn beállításaihoz

2. lépés Keresse meg az "Automatikus videó lejátszás" elemet, és érintse meg azt. Végül, jelölje be a "Soha ne nyissa meg a videókat" opciót.

Az automatikus videolejátszás kikapcsolása

Mi a különbség a LinkedIn Upgrade tervek között? Tippek cseréje a fórumban.