Hogyan lehet megakadályozni a Chrome szinkronizálását az Android alkalmazáshoz; az adatok védelmét

A Chrome lehetővé teszi a böngészőadatok szinkronizálását az ugyanazon Google-fiókhoz csatlakoztatott összes eszköz között. A mindennapi használatra szánt jellemzők kényelmetlenek lehetnek azok számára, akiknek több adatvédelemre van szükségük - a számítógépen használt összes könyvjelző, hozzáférési előzmények, jelszavak és egyéb beállítások szintén alkalmazhatók a mobilalkalmazásra .

Ezt a funkciót azonban letilthatja, vagy testreszabhatja, hogy csak néhány információt adjon meg. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy megakadályozzuk, hogy a Chrome automatikusan leállítsa az adatokat Androidon.

Hogyan lehet megakadályozni az adatok megosztását a Chrome böngészőben az Android segítségével

Első Go Android telefon érkezik az USA-ba kevesebb, mint 100 dollár

1. lépés: Nyissa meg a Chrome-alkalmazást az Android telefonján. Ezután érintse meg a "Beállítások" elemet.

Hozzáférési beállítások a Chrome-hoz Androidon

2. lépés. Érintse meg a profilképét, és írja be a "Szinkronizálás" parancsot.

Nyissa meg a Chrome szinkronizálási funkcióját

3. lépés: Vegye figyelembe, hogy a "Szinkronizálás" opció melletti kulcs aktív. Ez azt jelzi, hogy az ugyanazon Google-fiókba bejelentkezett összes eszköz összekapcsolja a használati adatokat, így hozzáférhet a történelemhez, a mentett jelszavakhoz, a hozzáférhető elemekhez, a könyvjelzőkhez, a kártyákhoz és még sok máshoz. A szinkronizálás teljes megakadályozásához tiltsa le a kulcsot a tetején.

Tiltsa le a Chrome adatszinkronizálását az Androidon

4. lépés. Testreszabhatja, hogy milyen információkat osztanak meg naponta. Ehhez tartsa lenyomva a "Szinkronizálás" billentyűt, és kapcsolja ki a lenti kulcsot, amelyet a "Mindent szinkronizálás" jelöl. Ezután ellenőrizze vagy törölje a telefonon szinkronizálni kívánt elemeket.

Adatszinkronizálás testreszabása Chrome-on az Android alkalmazással

Melyek a legjobb Android-alkalmazások? Nem válaszolhat erre a témára