Hogyan lehet törölni a WhatsApp-ban elküldött üzenetet iPhone-ra

WhatsApp kiadott minden iPhone felhasználó (iOS) a régóta várt funkció, hogy törölje az elküldött üzeneteket. A funkció, amely szintén elérhető az Android alkalmazásban, csoportokban és közös beszélgetésekben működik, és az elküldés után legfeljebb hét percig használható. Még a tartalom törlése is látható a beszélgetésben. A törölt üzenetet a készüléken az "Ön törölte ezt az üzenetet" figyelmeztetés helyettesíti. Más emberek okostelefonjain az üzenet "Ez az üzenet törölve".

Az üzenetek mindenki számára történő törléséhez a beszélgetés résztvevőinek rendelkeznie kell az okostelefonra telepített hírnök legújabb verziójával. Fontos megjegyezni, hogy az eljárás nem akadályozza meg, hogy a partnerek elolvassák a beszélgetést, mielőtt törölné. Ebben a bemutatóban, hogyan lehet törölni a WhatsApp-ban küldött üzeneteket.

A videó megmutatja, hogy hogyan törölje a WhatsApp által már elküldött üzeneteket

Kérdések és válaszok a WhatsApp-ról valós idejű helyszínen

1. lépés: Rendszeresen küldjön üzenetet egy csoportba, vagy beszéljen egy barátjával.

Akció, amely üzenetet küld a WhatsApp részére az iPhone számára

2. lépés Érintse meg röviden az üzenetet, amíg meg nem jelenik az opciók menü. Ezután érintse meg a "Törlés" gombot.

Művelet az üzenet törléséhez a WhatsApp alkalmazásban az iPhone számára

3. lépés. Válassza ki az üzenetet, és érintse meg a képernyő bal alsó sarkában található szemetet. Végül válassza a "Delete for all" lehetőséget.

Lehetőség az üzenet törlése mindenki számára a WhatsApp iPhone csevegésben

A törölt üzenet figyelmeztetés az eredeti tartalom helyett marad, amint az az alábbi képen látható.

Az WhatsApp alkalmazásban az üzenet figyelmeztetésének törlése iPhone számára

Használja ki a tippet, hogy elkerülje a hibaüzeneteket a WhatsApp kapcsolatokhoz és csoportokhoz hibásan küldött üzenetekkel.

Törölt üzenet a WhatsApp alkalmazásban az iPhone számára

Hogyan lehet letiltani a WhatsApp élő helyét? Fedezze fel a fórumban.