Hogyan lehet véglegesen törölni egy fájlt a Dropboxban

A Dropbox nem törli a felhasználó online mappáiból törölt fájlokat. A szolgáltatás tartalmaz egy helyreállítási oldalt, amely biztosítja, hogy a törölt tartalom tévedésből helyreálljon. Ha azokat véglegesen törölni szeretné, akkor hozzáférnie kell az oldalhoz, és törölnie kell ezeket a tételeket a szolgáltatás-nyilvántartásban. A következő tipp segíthet azoknak, akik nem akarják, hogy a törölt dokumentumok helyreállíthatók legyenek, és mások is megtekinthessék a hozzáférést a fiókhoz.

Felhővédelem: Nézze meg a tippeket a fájlok online védelméhez

A Dropboxban lévő fájl végleges törlésének módja

Alkalmazás: Technológiai tippek és hírek a mobilodon

1. lépés: A jobb oldali sarokban, egy fájlleírás mellett kattintson a hárompontos menüre. Ezután használja a "Törlés" opciót a dokumentum törléséhez;

Fájl törlése a Dropboxban

2. lépés: A művelet megerősítéséhez kattintson a "Törlés" gombra.

A Dropboxban lévő fájl törlésének megerősítése

3. lépés: A képernyő jobb oldalán lévő menüben kattintson a "Fájlok törlése" gombra, hogy elérje azt a lapot, ahol a Dropbox a felhasználó által törölt összes dokumentumot rendezi;

Út a Dropbox törölt fájljainak eléréséhez

4. lépés Kattintson a véglegesen törölni kívánt dokumentumra;

Lehetőség egy törölt dokumentum kiválasztására a Dropboxban

5. lépés. Ekkor kattintson az "Állandó törlés" lehetőségre;

Lehetőség a fájlok végleges törlésére a Dropboxban

6. lépés Az eljárás befejezéséhez kattintson a kék "Törlés véglegesen" gombra.

A Dropboxban lévő fájl végleges törlésére irányuló művelet

Ismételje meg az eljárást, ha a törölt dokumentumokat véglegesen törölni szeretné a Dropbox mappákban.

Mi a legjobb megosztási szolgáltatás? Megjegyzés a.