Instagram: Hogyan lehet megakadályozni, hogy megosztják a Stories-ben lévő hozzászólásaikat

Az új Instagram funkció, amely lehetővé teszi, hogy a Stories-ben közzétegye az üzeneteket, nem tetszik a felhasználóknak, akik nem szeretnék közzétenni tartalmukat. A funkció zárolható az alkalmazás beállításaiban, akár iPhone-on (iOS), akár Androidon. A függvény újra felhasználja a közös profilok vagy címkék közzétételét egy történet létrehozásához. Bár az újdonság fontos a vállalkozások számára, az emberek számára is zavaró lehet.

Hogyan tölthet le mindent, amit Instagram ismeri rólad

Alapértelmezés szerint a privát szociális hálózati profilok nem oszthatták meg a barátaik történetében található bejegyzéseket. Már megnyitott fiókok, bár alapértelmezés szerint bekapcsolták a funkciót, letilthatják a fényképeket és videókat a személyes feedből. Nézze meg a bemutatóban, hogyan kell beállítani az alkalmazást, hogy megakadályozza, hogy a barátok használhassák a Stories bejegyzéseit.

1. lépés: Érintse meg a fiók menüjét az Instagram kezdőlapján, és érintse meg a beállításokat;

Hozzáférés a profilbeállításokhoz Instagram-ban

2. lépés. Ha a profil nem privát, a lehetőségek listája megjeleníti az "Engedélyezés másoknak újra megosztani" elemet. Kapcsolja ki a kulcsot, hogy megakadályozza a Stories kiadványok újbóli kiküldését.

Megakadályozza, hogy mások újra közzétessék a Stories bejegyzéseit

Ready. Használja a tippeket, és korlátozza az Instagram-hozzászólásai harmadik fél történetére történő kiküldését.

Hogyan tekinthető meg a saját Instagram? Nézd meg a.

Hogyan helyezzünk zenét a Instagram Stories videókba