Ki láthatja a WhatsApp állapotát? Ismerje meg, hogyan kezelheti az adatvédelmet

A WhatsApp állapotának megváltoztatása fontos annak ellenőrzésére, hogy ki láthatja az ideiglenes állásait a hírnöknél. A státusz eszköz lehetővé teszi a 24 órás tartalmak közzétételét, hasonlóan az Instagram-történetekhez, a Facebookhoz és a Messengerhez.

A WhatsApp-ban a felhasználónak négy megosztási lehetősége van: minden kapcsolattal; mindent, de blokkolt; csak egy kiválasztott barátnál vagy nem jelenik meg senkinek. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan állíthatja be az alkalmazáson belüli funkciót Android és iPhone (iOS) számára lépésről lépésre.

WhatsApp: Kíváncsi állapotfunkciók

WhatsApp az MSN Messenger ellen: emlékezzen a szezont jelző funkciókra

Android lépésről lépésre

1. lépés: Nyissa meg a WhatsApp főmenüjét, majd érintse meg a Beállítások elemet. A következő képernyőn válassza ki a "Fiók" opciót.

Nyissa meg a WhatsApp fiók beállításait

2. lépés: Az "Adatvédelem" menüben érintse meg az "Állapot" elemet a történetek adatvédelmi beállításához.

Hozzáférés az állapotbeállításokhoz

3. lépés: Alapértelmezés szerint a WhatsApp Status megjeleníti az összes hozzászólását. A "Saját kapcsolatok kivételével" opcióban létrehozhat egy listát a letiltott személyekről, akik nem tudják megtekinteni a bejegyzéseit. Ezek a kapcsolatok blokkolva maradnak az Ön állapotában.

Hozzon létre egy blokkolt állapotlistát

4. lépés: Egy korlátozottabb lista létrehozásához válassza ki a "Csak megosztva" funkciót. Ezután válasszon ki egy vagy több embert, akik láthatják az Ön állapotát. A listát üresen is hagyhatja - bárki más kiválasztása nélkül -, hogy az állapota csak az Ön számára látható legyen.

Válassza ki a névjegyeket, hogy megjelenítse az állapotot

Lépésről lépésre iPhone (iOS)

1. lépés: Nyissa meg a WhatsApp "Beállítások" és érintse meg a "Fiók" opciót.

Hozzáférés a WhatsApp fiókbeállításaihoz az iPhone számára

2. lépés: Érintse meg az "Adatvédelem" pontot, majd lépjen az "Állapot" menübe.

Állítsa be az Állapot eszköz adatvédelmét

3. lépés: Az Állapot kezdetben úgy van beállítva, hogy megoszthassa üzeneteit a teljes kapcsolattartás ütemezésével. A blokkolt kapcsolatok kiválasztásához érintse meg a "Saját névjegyek kivételével" lehetőséget. Az emberek továbbra is beszélhetnek veled a szokásos üzenetekről.

Válasszon olyan kapcsolatokat, amelyek megakadályozzák az állapotának megtekintését

4. lépés: Ha zártabb csoportot szeretne létrehozni a kiadványaihoz, válassza a "Csak megosztása" lehetőséget, és válasszon ki egy vagy több kapcsolatot. Nem is választhat senkit, és érintse meg az "Ok" gombot a tetején, hogy az Állapot mindenki számára láthatatlanná tegye.

Válasszon ki egy vagy több névjegyet, amely megtekintheti állapotát

Hogyan lehet beszélgetni valakivel a WhatsApp-on kapcsolatok hozzáadása nélkül? Fedezze fel a fórumban.