WhatsApp felszabadítja az üzenet törlése funkciót küldött Android és iPhone

Az Android és az iPhone (iOS) telefonok számára a WhatsApp a "Mindenkinek törlése" funkciót kapta, amely lehetővé teszi, hogy a kimenő üzeneteket közvetlenül a barátai mobiltelefonjaiból törölje. Az eszköz az év eleje óta tesztelés alatt áll, de csak a kérelem bétájában jelent meg a múlt héten. Minden felhasználó képes lesz használni a funkciót, amíg a hírnök naprakész.

Az Apple rendszerében az újdonság megjelent a 2.17.71-es verzióban, amely letölthető a múlt hétfőn. A Google platformot használóknak telepíteni kell a 2.17.395-ös verziót. A szolgáltatás az alkalmazáson belüli üzenet törlése funkcióval ellentétben lehetővé teszi, hogy kizárja az okostelefon tartalmát a beszélgetés minden felhasználójából, beleértve a beérkezett névjegyet is. Ne feledje, hogy az üzenet törlése a küldést követő hét percen belül történik.

A videó megmutatja, hogy hogyan törölje a WhatsApp által már elküldött üzeneteket

Kérdések és válaszok a WhatsApp-ról valós idejű helyszínen

Az eszköz hasznos lehet mindenkinek, aki egy rossz személynek küldött üzenetet vagy valamilyen hibát. Ennek ellenére a már elküldött tartalom törlése nem garantálja, hogy a másik személy nem fogja elolvasni. Ha megnyitja a beszélgetést, akkor az üzenetet törölni fogja. A WhatsApp „Mindenkinek törlése” funkciója egyéni és csoportos beszélgetésekhez is használható. A hírvivő szerint az átviteli listában elküldött tartalmat nem lehet törölni.

Az elküldött üzenetek törlésének eljárása mindkét rendszerben hasonló. Csak válassza ki az üzenetet, majd kattintson a Törlés ikonra. Ezután a felhasználónak ki kell választania a "Törlés mindenkinek" opciót. Lásd az alábbiakban, hogyan kell használni az újdonságot az Androidon és az iPhone-on.

Az Androidon küldött üzenet törlése

Nyissa meg a beszélgetést, és nyomja meg a törölni kívánt üzenetet - ne feledje el a hét perces korlátot. Ezután érintse meg a törlés ikonját. Erősítse meg a műveletet a "Mindenkinek törlése" részben.

Whatsapp kiadott törlési üzeneteket a címzett számára

Az iPhone-on küldött üzenet törlése

IPhone (iOS) esetén a szolgáltatás ugyanúgy működik. Először érintse meg a törölni kívánt üzenetet, hogy az alkalmazás néhány lehetőséget jelenítsen meg. Kattintson a jobbra mutató nyílra, amíg meg nem találja a "Törlés" elemet. Ezután válassza ki a törölni kívánt üzenetet, és érintse meg a szemetet. Ezután lépjen a "Mindenki számára törlés" lehetőségre.

Válasszon ki egy üzenetet, amelyet törölni szeretne a WhatsApp alkalmazásban az iPhone számára

A WhatsApp figyelmeztetést jelenít meg: "Ez az üzenet törölve". Ettől a pillanattól kezdve egyetlen beszélgetés résztvevője sem fér hozzá a tartalomhoz.

A WhatsApp-ban törölve levő üzenetek

WhatsApp nem tölti le a képeket és videókat: hogyan lehet megoldani? Fedezze fel a fórumban.