WhatsApp figyelmeztet az üzenet továbbítására; tudja, hogyan kell elkerülni

A WhatsApp most tájékoztatja Önt, amikor egy üzenetet továbbítanak más embereknek. Az "továbbított" címke az újraküldött szöveg, kép, hang vagy link fölött jelenik meg. A hírnök szerint a szándék a hamis hírek terjedésének leküzdése. "Javasoljuk, hogy gondosan gondolja át a továbbított üzenetek megosztását" - mondja egy jegyzet. A vállalat megerősíti a kapcsolattartás spamként való blokkolásának és jelentésének lehetőségét is.

Azok, akik nem szerették az új funkciót, elkerülhetik az üzenet egyszerű küldetéssel történő küldését: csak másolja és illessze be a szöveget, fényképeket és GIF-eket, vagy mentse el a videót a mobiltelefonra, és küldje el újra. A következő lépésekben nézze meg, hogyan kell végrehajtani az eljárást a WhatsApp-on az iPhone (iOS) és az Android verzió esetében - az utóbbiban a képeket egy Motorola E4 Moto-on rögzítették.

Ismerje meg, hogyan lehet elkerülni az üzenet továbbítását figyelmeztető üzenetet a WhatsApp-ban

A WhatsApp hangjának meghallgatása a feladó ismerete nélkül

Oktató az iPhone-on

1. lépés A szöveges üzeneteket, fényképeket vagy GIF-eket másolni kell. Ehhez tartsa nyomva az ujját az üzeneten, és a megjelenő menüben érintse meg a "Másolás" gombot. Ezután keresse meg azt a beszélgetést vagy csoportot, amelyen át szeretne lépni a tartalomból, és kattintson duplán a szövegmezőre. Most válassza a "Beillesztés" lehetőséget.

Másolja az átadni kívánt üzenetet, fényképet vagy GIF-et

2. lépés Végül küldje el az üzenetet vagy fényképet általában a küldés gomb megnyomásával;

Küldje el az üzenetet vagy képet általában

3. lépés. Videók esetén először el kell menteni őket a mobiltelefon galériájában. Ehhez tartsa az ujját rajta, és a megjelenő menüben érintse meg a "Mentés" gombot. Most menj a beszélgetéshez vagy csoporthoz, ahol át akarsz menni a tartalomra, és érintsd meg a "+" gombot a szövegmező bal oldalán. Ezután érintse meg a Fotók és videók elemet.

Mentse el a videót, hogy újra ne legyen

4. lépés: A galériából érkező fényképek és videók megnyílnak. Keresse meg a mentett videót, és érintse meg azt a megnyitásához. Végül csak érintse meg a kék gombot, hogy a videót normálisan elküldje.

Keresse meg a videót és küldje el rendesen

Oktató az Androidon

1. lépés. A szöveges üzeneteket a telefon vágólapjára kell másolni. Ehhez tartsa az ujját rajta, és érintse meg a képernyő jobb felső sarkában található gombot (három ponttal rendelkezik). A megjelenő menüben érintse meg a "Másolás" gombot.

Másolja az átadandó szöveges üzenetet

2. lépés. Most nyissa meg azt a beszélgetést vagy csoportot, amelyen át szeretne lépni a tartalomból, és tartsa az ujját a szövegmezőn. Ezután érintse meg a "Beillesztés" lehetőséget, és küldje el az üzenetet a szokásos módon.

Szöveg beillesztése és normál küldése

3. lépés: A fényképek, videók és GIF-ek átirányítási értesítés nélküli áttekintéséhez érintse meg a képet, hogy teljes képernyőn nyissa meg. Ezután érintse meg a gombot a képernyő jobb felső sarkában, és lépjen a "Megosztás" -ra.

Nyissa meg a videót vagy fényképet teljes képernyőn és ossza meg

4. lépés Végül válassza ki azt a kapcsolatot vagy csoportot, amelyhez a tartalmat elküldi. Választhat a legutóbbi kapcsolatok közül, vagy érintse meg a "WhatsApp" elemet, hogy megjelenítse a listát az összes beszélgetéssel.

Válassza ki a címzettet a fénykép vagy videó elküldéséhez

Használja ki azokat a tippeket, amelyek segítségével megoszthatja az üzeneteket, fényképeket és videókat WhatsApp-ban, és elkerülheti a továbbítási figyelmeztetést.

WhatsApp adatok törlése

WhatsApp: Milyen funkcióval rendelkezik még az alkalmazásban? A felhasználók úgy gondolják, hogy ez a cikk nagyszerű.