WhatsApp: Hogyan lehet megakadályozni a résztvevők adatainak szerkesztését egy csoportból

A WhatsApp Beta Android-nak olyan funkciót kapott, amely megakadályozza a csoport tagjainak a beszélgetés nevének, fényképének és leírásának szerkesztését. A funkció alapértelmezés szerint le van tiltva, és a konfigurálás után korlátozza a csevegési rendszergazdák változásait.

A következő bemutatóban olvassa el a lépésről lépésre azt, hogy hogyan akadályozza meg a résztvevők a WhatsApp csoportok módosítását. Ne feledje, hogy a szolgáltatás csak a hírvizsgáló verziójának felhasználók számára érhető el, kezdve 2.18.132-től - megtudhatja, hogyan frissítheti az alkalmazásokat.

A WhatsApp Beta lehetővé teszi a csoportok szerkesztésének korlátozását

A WhatsApp csoport videokonferenciáját és matricáit fogja használni az elkövetkező hónapokban

1. lépés: Nyissa meg a korlátozni kívánt csoportot, és érintse meg a beszélgetés nevét a képernyő tetején. Csoportadatokban érintse meg a Csoportbeállítások elemet.

Csoportadatok megnyitása

2. lépés: Érintse meg a "Csoportadatok szerkesztése" elemet. Ellenőrizze az "Csak adminisztrátorok" opciót, és nyomja meg az "OK" gombot. Ennek a lehetőségnek a eléréséhez csoport adminisztrátornak kell lennie.

A résztvevők csoportadatok szerkesztésének megakadályozása

WhatsApp: Milyen funkcióval rendelkezik még az alkalmazásban? Megjegyzés a.

Hogyan hallgathatunk egy hangot WhatsApp-ban, mielőtt elküldjük