A (z) a webhely lehetővé teszi, hogy 24 órán keresztül mentse el a chat üzeneteket; tudja, hogyan kell aktiválni

A chat-üzenetek a megnyitást követően legfeljebb 24 óráig menthetők és megtekinthetők. Az opció aktiválható egyenként a barátokkal folytatott beszélgetések során a beállítások között - alapértelmezés szerint a csoportos csevegéseket egy nap után törli. Addig az alkalmazás azonnal törölte a párbeszédeket, miután a két ember megnézte az üzenetek tartalmát.

Az eljárás elérhető és Android vagy iPhone (iOS) telefonokon is végrehajtható. Nézze meg a következő bemutatót a (z) a (z) a (z) a (z) a (z) a (z) chat-n keresztül történő konfigurálásáról, hogy mentse vagy törölje a csevegőüzeneteket az Ön igényei szerint.

Olvassa el: az App emoji-kké alakítja, és segít a flörtölésben; nézd meg

A (z) a webhely lehetővé teszi, hogy 24 órán keresztül mentse el a chat üzeneteket

Akar vásárolni mobiltelefon, TV és egyéb kedvezményes termékek? Ismerje meg az összehasonlítást

1. lépés: Nyissa meg a beszélgetést egy barátjával, és érintse meg a bal felső sarokban lévő három csíkot a beállítások megnyitásához. Ezután válassza a "Csevegés törlése" lehetőséget;

Csak a 24 órás múlva érheti el az üzenet törlését, és nyissa meg a (z) a (z) chat chat beállításait

2. lépés: Válassza ki, hogy az üzenetek törlődjenek: a megtekintés után vagy 24 órával a megtekintés után.

A user felhasználó választhat, hogy a chat üzeneteket azonnal vagy 24 óra elteltével töröljük

Ready. Vegyük észre, hogy tartsuk fenn az üzeneteket és hosszabb ideig lássuk a beszélgetéseket.

Melyik jobb: e-mail vagy Instagram? Nem válaszolhat erre a témára

Galéria fotók küldése a (z)